Porjecte: Ontinyent 2011-2015

Davant la difícil situació socioeconòmica, el BLOC aposta per liderar un nou projecte polític, il·lusionador, de confiança i de futur. Entenem necessari renovar el projecte col·lectiu de CIUTAT.

El nostre projecte no vol repetir velles propostes que fa mes d’una dècada tots els partits repetim als nostres programes electorals: Pont de Sant Vicent, Ronda Nord, Disseminat, Hospital, Rotonda avinguda,….; entenem que no és hora de propostes aïllades i repetides, el que Ontinyent necessita es la definició i concreció d’un projecte de CIUTAT amb una visió global, ambiciós i que siga garantía del seu FUTUR.

És per això que el BLOC enceta aquest treball de reflexió compartida i concreció, que hem anomenat Projecte Ontinyent 2011-2015, que pretén concretar un PROJECTE DE CIUTAT amb la participació d’entitats, organitzacions i persones individuals que vulguen aportar les seus idees i propostes; projecte de CIUTAT que serà en gran part la nostra proposta per al 2011.

Projecte Ontinyent 2011-2015 naix amb el convenciment de que Ontinyent té FUTUR, però que caldrà l’esforç de tots i possar per davant l’interés general si volem garantir-lo.

Durant el mes de Març presentarem el primer esborrany d’aquest projecte, així com la ferramenta de comunicació per tal de poder participar en el desenvolupament del mateix; presentació que coincidirà amb la inauguració de la nova Seu Comarcal del BLOC al carrer Maians d’Ontinyent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s