El PP d’Albaida té una actitud cínica

Davant les darreres declaracions realitzades pel Partit Popular d’Albaida responsabilitzant l’actual Equip de Govern de la no acceptació per part del Ministeri d’Hisenda del Pla d’Ajust, des del col·lectiu del Bloc- Compromís d’Albaida volem manifestar que ens sembla una actitud molt cínica, venint d’aquells que han portat l’Ajuntament d’Albaida a la ruïna financera.

Aquestes acusacions son un insult a la intel·ligència de les albaidines i els albaidins que saben massa bé qui son els responsables de la pèssima gestió realitzada en l’Ajuntament d’Albaida que ens ha dut a esta situació vergonyosa. De fet, en les passades eleccions municipals una part molt important de l’electoral votant tradicional del PP no els va donar la seua confiança. El PP va perdre en aquestes últimes eleccions un 38% dels votants respecte les eleccions del 2007. Aquesta dada és molt significativa.

El símil que millor retrata l’actitud del PP d’Albaida és el del piròman que li pega foc a la serra d’Albaida pels quatre cantons i després acusa als bombers que acudeixen a sufocar el foc de no poder apagar-lo en dues hores”

El missatge que li volem donar al Partit Popular des del col·lectiu del BLOC- Compromís és que es deixen de fer demagògia i que arrimen el muscle davant d’aquesta difícil situació econòmica que tenim. El PP ha d’assumir la responsabilitat que ha tingut per la seua gestió en l’Ajuntament d’Albaida i en l’Empresa Pública GESTIONA.

Josep Esplugues

Secretari local del Bloc-Compromís d´Albaida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s